top of page

Inschrijven

Er zijn nog enkele plekken beschikbaar. En mochten we toch vol zitten dan zullen we zsm een nieuwe groep creeren voor uw kind. U kunt uw kind direct inschrijven via bijgevoegde button.

Na inschrijving zult u van ons een mail ontvangen inclusief groepsindeling. De inschrijving wordt pas defnitief mits wij voor u een geschikte tijd en locatie hebben kunnen vinden.

 

Mocht u niet zeker weten of Klaver Kinderhockey wat voor uw kind is, neem gerust een proefles? Wij hanteren de volgende regels; vindt uw kind de proefles leuk, dan wordt deze meegenomen in de facturatie. Vind uw kind de proefles niet leuk dan is deze les gratis. En vervalt de inschrijving.

 

Opzeggen

 

Een seizoen bestaat uit drie blokken van ca 10 lessen en begint in september. U schrijft zich in voor één seizoen, maar per blok heeft u de mogelijkheid om op te zeggen. Een opzegging dient uiterlijk vier weken voor de start van het nieuwe blok bij ons binnen te zijn. Mocht uw opzegging niet binnen de gestelde vier weken bij ons binnen zijn dan geldt artikel 6.3 uit onze algemene voorwaarden.

bottom of page