top of page

Klaver Kinderhockey Rood-Wit

Op hockeyclub Rood-Wit worden de lessen buiten gegeven. Dit heeft uiteraard wel tot gevolg dat er in de maanden dec, jan en feb een winterstop is. Een inschrijving voor Klaver Kinderhockey Rood-Wit geldt dus alleen voor beide buitenblokken

Tijdens deze winterstop hebben we lessen in de Tijo van Eeghenschool zodat de kids ook in de winter lekker kunnen doortrainen. Hier kunt u zich apart voor aanmelden. De lessen zijn voor kinderen van 4 tot 7 jaar. 

 

We hebben lessen om 14.00uur, 15.00uur en 16.00uur. Wij zullen altijd ons uiterste best doen om een plekje voor jullie kind te vinden, momenteel zijn er nog plekken beschikbaar. Lukt het niet dit blok, dan staat uw kind in ieder geval bovenaan voor het volgende blok

Een inschrijving bij Klaver Kinderhockey maakt u geen lid van hockeyclub Rood-Wit. Daar dient u zich apart voor aan te melden. Zorg ervoor dat u dat op tijd doet, want ook Rood-Wit heeft een wachtlijst.

 

ContactVraagt u zich af of er nog plek is voor uw kind, of heeft u andere vragen. Neem gerust contact met ons op. Wij zijn bereikbaar op onderstaand mailadres en telefoonnummer.

LocatieAlle trainingen op Rood-Wit worden buiten gegeven op het achterste veld. Aangezien de lessen buiten zijn verzoeken wij om uw kind goed aan te kleden.

TrainersDe trainingen op Rood-Wit worden onder andere gegeven door Karel Klaver, Fleur Mulder-Verhoeff, Barbara en Anne Voorwinde. 

 

KLAVER kinderhockey

Rietvinkstraat 50

1171 TJ Badhoevedorp

 

info@kinderhockey.nl​

Tel : 06 - 44 787 444​

 

 

Outdoor lessen:

Hockeyclub Rood-Wit, Zwaluwenweg 11, 2111 HC Aerdenhout

Woendag   : 14.00-15.00 (groep 1, 4+5 jaar)
Woendag   : 15.00-16.00 (groep 2, 4+5 jaar)

Woendag   : 16.00-17.00 (groep 2, 5+6 jaar)

 

Indoor lessen (winterblok):
Tijo van Eeghenschool

Van Lennepweg 2

2111 HV Aerdenhout

bottom of page