top of page

Klaver Kinderhockey Badhoevedorp

In Badhoevedorp is het in mei 2011 allemaal begonnen. Inmiddels sporten bij ons elke week meer dan 350 kinderen in vier verschillende steden. Door goede trainers en een organisatie die is gericht op persoonlijk contact kunnen wij nog steeds ieder kind de aandacht geven die hij/zij verdient.

In Badhoevedorp kunt u kiezen tussen binnen en of buitenhockey. Op de zaterdagochtend kunt u lekker binnen aan de slag met leuke ouder-kind-lessen voor kids van 3 t/m 5 jaar. Is uw kind al vier jaar en wilt hij lekker buiten hockeyen dan kan dat ook. Op de woensdag bieden we lessen aan op hockeyclub Xenios.

Gaat uw kind buiten bij ons aan de slag, dan kunt u tijdens de winterstop (dec, jan, feb) in de Plesman en de Sporthoeve lekker door trainen. Hier kunt u zich apart voor aanmelden.  

Een inschrijving bij Klaver Kinderhockey maakt u geen lid van hockeyclub Xenios. Daar dient u zich apart voor aan te melden. Zorg ervoor dat u dat op tijd doet, want ook Xenios heeft een wachtlijst.

 

ContactVraagt u zich af of er nog plek is voor uw kind, of heeft u andere vragen. Neem gerust contact met ons op. Wij zijn bereikbaar op onderstaand mailadres en telefoonnummer.

LocatiesVanaf 4 jaar kunnen de kids terecht op de woensdag- en vrijdagmiddag op Xenios. De 3 t/m 5 jarigen kunnen op de zaterdagochtend leuke ouder-kind-lessen volgen in de Plesman.

TrainersDe trainers van Klaver Kinderhockey worden allemaal opgeleid door Panasj, hebben zelf op goed niveau gehockeyd en zijn veelal pedagogisch opgeleid. 

 

KLAVER kinderhockey

Rietvinkstraat 50

1171 TJ Badhoevedorp

 

info@kinderhockey.nl​

Tel : 06 - 44 787 444

 

En voor kinderen vanaf 5 jaar kunnen we ook nog de woensdagmiddag in de Plesman aanbieden.

Hockeyclub Xenios                                             

Sportpark Sloten,

Sloterweg 1045

1066 CD Amsterdam                     

Link naar routebeschrijving + info

Sporthoeve Multihal (winterblok Xenios)         Snelliuslaan 1                                                             

1171  Badhoevedorp                                                

Link naar routebeschrijving + info

 

Gymzaal Plesmanschool

Adelaarstraat 15b

1171 TK Badhoevedorp

Link naar routebeschrijving + info

 

Momenteel hebben wij de volgende trainers in Badhoevedorp:

 

  • Karel Klaver

  • Stanja van Kerkwijk

  • Jasper Vogel

  • Thijs Dekker

bottom of page