Lesdata en tijden Rood-Wit

Corona update

Vanwege de corona, hebben we weken stil gelegen maar nu mogen we weer gaan starten en daar zijn we heel blij mee! We zullen dit uiteraard volledig veilig organiseren. Hier zijn protocollen voor opgesteld die wij strikt zullen naleven.  We zijn wel genoodzaakt om uit te wijken naar de zaterdagochtend vandaar dat u hieronder een aangepast trainingsschema vindt. We zullen iets langer doorgaan dan u van ons gewend bent, namelijk tot eind juni. We sluiten dan wel  traditioneel af met een spectaculaire diplomadag.

 

Normale schema op Rood-Wit

Bij Rood-Wit hebben we normaal gesproken drie lessen op de woensdagmiddag. De lessen zijn voor kinderen van 4 tot 7 jaar oud en duren een uur. We hebben om 14.00, 15.00 en 16.00uur (5+jaar) een training.

Het eerste buitenblok bij Rood-Wit bestaat uit 12 lessen, het binnenblok bestaat uit 9 lessen en het tweede buitenblok (maart, april, mei) uit 13 lessen.
Er is elke week 1 training, met uitzonderingen van de schoolvakanties en nationale feestdagen. Het seizoen eindigt in juni met een diplomadag.
Voor het binnenblok bent u niet automatisch ingeschreven. U zul in november een mail ontvangen met de vraag of uw kind ook mee wilt doen aan het binnenblok.

Aangepaste kalender eind seizoen 2019-2020

© 2023 by Educational Toys. Proudly created with Wix.com

  • w-facebook
  • w-googleplus
  • Twitter Clean