Iets voor jou?

 

Het Klaver Tophockeykamp wordt een unieke ervaring voor jou. Ben jij tussen de 10 en 14 jaar, zit je komend seizoen in de C of de D en ben je klaar voor een uitdaging, dan is dit kamp echt iets voor jou! Wil jij een nog slimmere speler worden? Kom naar het Klaver Tophockeykamp en leer op het juiste moment de juiste keuze te maken.

WAT GAAN WE DOEN?

 

Uiteraard staat het kamp voornamelijk in het het teken van hockey. Jullie leren de gaafste trucs en passeerbewegingen, maar ook bij het tophockeykamp blijft Plezier het belangrijkste!

Daarnaast staat het kamp dit jaar in het teken van Spelintelligentie. We leren jou om aan de bal de juiste keuzes te maken op het juiste moment. Dit begint met de houding aan de bal en het kijkgedrag. Wat zie je gebeuren? Waar zit het overtal? Maar ook bij aannames is het belangrijk om eerst goed om je heen te kijken zodat je bewust bent waar de ruimtes liggen. Denk bijvoorbeeld aan Frenkie de jong bij Voetbal die altijd de goede kant op draait. 

Naast het tactische en technische aspect van spelintelligentie zullen we ook aan de slag gaan met Kracht en  Snelheid. Hoe sta jij ervoor in je eigen leeftijdscategorie? Waar moet je op letten om straks je betere zelf te worden?

Krijg elke dag training van internationals!!

Het leukste en meest uitdagende

kamp van het jaar!!

Wie gaat het doen?

 

Het Tophockeykamp  wordt gerund door Yannick van der Drift en Felice Albers. Yannick is speler van Bloemendaal Heren 1 ex jong oranje. Felice is speelster van Amsterdam Dames 1 en mag al in het grote oranje haar minuten maken. Beide hebben onwijs veel zin om hun nationale en internationale ervaringen met jou te delen.

 

Naast Yannick en Felice komen er nog tal van andere goede trainers en spelers. Deze spelers weten hoe belangrijk het is om mentaal en fysiek goed in elkaar te zitten. Daarnaast vinden zij het te gek om hun kennis over te dragen en jou de allerbeste tips te geven! Schrijf je nu in!

WAAR?

 

Hockeyclub Xenios

WAnneer?

 

Meivakantie 29 april t/m 1 mei

Kosten

De kosten zijn 190 euro voor 3 dagen.

Dit is inclusief lunch, shirt, bidon, tussendoortjes etc.

© 2023 by Educational Toys. Proudly created with Wix.com

  • w-facebook
  • w-googleplus
  • Twitter Clean