Iets voor jou?

 

Het Klaver Tophockeykamp wordt een unieke ervaring voor jou. Ben jij tussen de 10 en 14 jaar, zit je komend seizoen in de C of de D en ben je klaar voor een uitdaging, dan is dit kamp echt iets voor jou! Heb je altijd al willen weten waar jouw kracht ligt, of op welk vlak je jezelf nog kan verbeteren? Kom naar het Klaver Tophockeykamp en kom erachter.

WAT GAAN WE DOEN?

 

Uiteraard staat het kamp voornamelijk in het het teken van hockey. Jullie leren de gaafste trucs en passeerbewegingen, maar ook bij het tophockeykamp blijft plezier het belangrijkste!

Daarnaast testen wij tijdens elk kamp onderdelen van het Total Athlete programma op elke speler. Wij gaan dus naast jouw hockeykwaliteiten ook je fysieke eigenschappen meten. Heb jij het in je om een tophockeyer te worden?

De combinatie van technische, fysieke- en mentale kwaliteiten maken jou een completere speler. Hoe sta jij ervoor in je eigen leeftijdscategorie? Waar moet je op letten om straks je betere zelf te worden? 

Wil je alvast zelf wat oefenen of testen? Check www.sporttesten.nl

Wie gaat het doen?

 

Het Tophockeykamp  wordt gerund door Yannick van der Drift en Felice Albers. Yannick is speler van jong oranje en Bloemendaal Heren 1 en Felice is speelster van Amsterdam Dames 1 en jong oranje. Beide hebben onwijs veel zin om hun nationale en internationale ervaringen met jou te delen.

 

Naast Yannick en Felice komen er nog tal van andere goede trainers en spelers. Deze spelers weten hoe belangrijk het is om mentaal en fysiek goed in elkaar te zitten. Daarnaast vinden zij het te gek om hun kennis over te dragen en jou de allerbeste tips te geven! Schrijf je nu in!

WAAR?

 

Hockeyclub Xenios

WAnneer?

 

Zomervakantie: 19 t/m 22 augustus

Kosten

De kosten zijn 230 euro voor 4 dagen.

Dit is inclusief lunch, shirt, bidon, tussendoortjes etc.

© 2023 by Educational Toys. Proudly created with Wix.com

  • w-facebook
  • w-googleplus
  • Twitter Clean