Krijg elke dag training van internationals!!

Het leukste en meest uitdagende

kamp van het jaar!!

Iets voor jou?

 

Het Klaver Tophockeykamp wordt een unieke ervaring voor jou. Ben jij tussen de 10 en 14 jaar, zit je komend seizoen in de C of de D en ben je klaar voor een uitdaging, dan is dit kamp echt iets voor jou! Wil jij een nog slimmere speler worden? Kom naar het Klaver Tophockeykamp en leer op het juiste moment de juiste keuze te maken.

WAT GAAN WE DOEN?

 

Uiteraard staat het kamp voornamelijk in het het teken van hockey. Jullie leren de gaafste trucs en passeerbewegingen, maar ook bij het tophockeykamp blijft Plezier het belangrijkste!

Daarnaast staat het kamp dit jaar in het teken van Spelintelligentie. We leren jou om aan de bal de juiste keuzes te maken op het juiste moment. Dit begint met de houding aan de bal en het kijkgedrag. Wat zie je gebeuren? Waar zit het overtal? Maar ook bij aannames is het belangrijk om eerst goed om je heen te kijken zodat je bewust bent waar de ruimtes liggen. Denk bijvoorbeeld aan Frenkie de jong bij Voetbal die altijd de goede kant op draait. 

Naast het tactische en technische aspect van spelintelligentie zullen we ook aan de slag gaan met Kracht en  Snelheid. Hoe sta jij ervoor in je eigen leeftijdscategorie? Waar moet je op letten om straks je betere zelf te worden?

Wie gaat het doen?

 

Op het Tophockeykamp  wordt er voornamelijk training gegeven door sterren uit jong oranje. Yannick van der Drift zal het tophockeykamp  net als vorig jaar runnen. Yannick is speler van Bloemendaal Heren 1 ex jong oranje. En ook   Felice Albers zal wederom van de partij zijn. Felice is speelster van Amsterdam Dames 1 en heeft inmiddels al meerdere goals gescoord in het grote oranje. Beide hebben onwijs veel zin om hun nationale en internationale ervaringen met jou te delen.

 

Naast Yannick en Felice komen er nog tal van andere goede trainers en spelers uit met name jong oranje. Deze spelers weten hoe belangrijk het is om mentaal en fysiek goed in elkaar te zitten. Daarnaast vinden zij het te gek om hun kennis over te dragen en jou de allerbeste tips te geven! Schrijf je nu in!

WAAR?

Hockeyclub Xenios

WAnneer?

6 t/m 9 juli en op 10 t/m 13 augustus

Kosten

De kosten zijn 245 euro voor 4 dagen.

Dit is inclusief lunch, shirt, bidon, tussendoortjes etc.

Hoe laat?

09.30 inloop, 10.00 starten, 16.00 klaar

© 2023 by Educational Toys. Proudly created with Wix.com

  • w-facebook
  • w-googleplus
  • Twitter Clean