Krijg elke dag training van internationals!!

Logo KK optie 2 WIT GRIJS Century gothic

Het leukste en meest uitdagende

kamp van het jaar!!

Iets voor jou?

 

Het Klaver Tophockeykamp wordt een unieke ervaring voor jou. Ben jij tussen de 10 en 14 jaar, zit je dit seizoen in de C of de D en ben je klaar voor een uitdaging, dan is dit kamp echt iets voor jou! Wil jij technisch een nog betere speler worden? Kom naar het Klaver Tophockeykamp en leer het belang van goed uitgevoerde basistechnieken.

Promo Klaver TopHockey 2018 GEEL.jpg

WAT GAAN WE DOEN?

 

Uiteraard staat het kamp voornamelijk in het het teken van hockey. Jullie leren de gaafste trucs en passeerbewegingen, maar ook bij het tophockeykamp blijft Plezier het belangrijkste!

Daarnaast staat het kamp dit jaar in het teken van (Basis) Technieken. Hockey is een spel van individuele techniek, tactiek, maar bovenal een ‘passing game’. De kwaliteit van het spel wordt met name bepaald door de kwaliteit en handelingssnelheid van het beheersen van de basistechnieken. We leren jou om technisch goed ballen te stoppen, te slaan, te flatsen en te scoopen. Uiteraard zullen we al deze technieken in uitdagende spelvormen verwerken.

Daarnaast gaan we elk tophockeykamp aan de slag met Kracht en  Snelheid. Hoe sta jij ervoor in je eigen leeftijdscategorie? Waar moet je op letten om straks je betere zelf te worden?

Wie gaat het doen?

 

Op het Tophockeykamp  wordt er uitsluitend training gegeven door internationale sterren. 

 

Deze spelers weten hoe belangrijk basistechnieken zijn en hoe het is om mentaal en fysiek goed in elkaar te zitten. Daarnaast vinden zij het te gek om hun kennis over te dragen en jou de allerbeste tips te geven! Schrijf je nu in!

WAAR?

Hockeyclub Xenios

WAnneer?

3, 4 en 5 mei

Kosten

De kosten zijn 190 euro voor 3 dagen.

Dit is inclusief lunch, shirt, bidon, tussendoortjes etc.

Hoe laat?

09.30 inloop, 10.00 starten, 16.00 klaar